Onderhoud & Reparatie

Hoe vaak moet uw auto naar de garage? Dat staat in het instructieboekje en scheelt nogal per model. De meeste nieuwe auto’s geven een melding op het dashboard als het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Sla liever geen onderhoudsbeurten over om geld te besparen. U bent uiteindelijk veel duurder uit als kleine gebreken te laat worden opgemerkt.

Banden Wielen Grave doet het onderhoud en reparatie van alle merken auto's. U moet dan denken aan het vervangen van remmen, de distributieriem of de uitlaat, banden, uitlijnen, het verversen / bijvullen van vloeistoffen, blik schade herstel, Diagnose, Storingen, Airco, de jaarlijkse beurt en etc.
Kortom alles wat met auto onderhoud en reparatie te maken heeft!

Zorg ervoor dat u tussen beurten door regelmatig zelf uw banden, verlichting, oliepeil en uw koel- en ruitenwisservloeistof controleert.

Eventuele kapotte/versleten onderdelen die wij constateren tijdens het onderhoud, zullen wij altijd eerst aan u melden en bespreken wat de opties zijn. U ontvangt een duidelijke prijsopgave en dus geen verrassingen achteraf!

Voor meer info. Bel gerust na: 0486-473070