Bandenhotel

Winter / Zomerbanden Opslag

Steeds meer mensen, zowel particulier als zakelijk, hebben een set winterbanden en een set zomerbanden. Heeft u geen zin in het gesleur van de set die niet onder uw auto ligt, of heeft u niet de mogelijkheid om uw banden zelf op te slaan? Dan kunt u gebruik maken van onze bandenhotel. Uw banden worden dan bij ons netjes opgeslagen zodat deze weer klaar liggen tijdens de komende wissel.

Wij adviseren u om jaarlijks uw banden te laten balanceren, zo ook direct na het plaatsen van uw Winter/Zomerbanden. Signalen die aangeven dat er sprake is van onbalans, in één of meerdere wielen, zijn trillen van het stuur bij een hoge snelheid of ongebruikelijke geluiden. Deze onbalans zorgt ervoor dat uw banden sneller slijten.

Door het regelmatig balanceren van uw banden profiteert u van maximaal rijcomfort, gaan uw banden langer mee en heeft u een optimale wegligging.

Hieronder vindt u een overzicht van onze service, met de bijbehorende activiteiten, op het gebied van montage, balanceren en opslag van uw zomer/winterbanden in ons bandenhotel.

Voor meer info. Bel gerust na: 0486-473070

Tarieven:
Banden opslag per set per seizoen: €25,-
Wissel complete set €30,-
Wissel losse banden en staalvelgen €60,-
Wissel losse banden en lichtmetaalvelg tot 18inch €70,-
Wissel losse banden en lichtmetaalvelg boven 18inch €80,-
Balanceren per stuk €10,-

Deze prijzen zijn inclusief BTW

Wissel met of zonder afspraak, klaar terwijl u wacht.
Opslag in eigen huis en tevens verzekerd.