Banden velgen

U vindt bij ons alle soorten banden:
Winterbanden, Zomerbanden, Sportieve banden, 4-Seizoenenbanden, Comfort banden, Goedkope banden, Runflatbanden, Caravanbanden, SUV en 4x4 Banden, Bestelwagenbanden, Aanhangerbanden.

U vind bij ons alle soort merk banden:
o.a Novex, Michelin, Continental, Dunlop, Goodyear, Vredestein, Pirelli, Yokohama, Firestone, Hifly, Kumho enz enz.

Natuurlijk kunt u op ons rekenen om u nieuwe banden direct te monteren én balanceren en eventueel deze uit te lijnen, zodat u zonder zorgen – direct – uw weg kan vervolgen.

Veel maten en soorten banden zijn uit voorraad leverbaar. Hebben we niet direct wat u zoek dan gaan onze specialisten direct aan de slag om u toch een passend aanbod te kunnen doen.

We hebben ook een huismerk:
Novex… het juiste alternatief!

Met deze korte slogan willen wij in een paar woorden uitdrukken waar ons bandenmerk voor staat: goede kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen, met een zéér uitgebreid assortiment. Novex heeft voor ieder seizoen het juiste profiel beschikbaar en is bij uitstek geschikt om door onze klanten als private label gevoerd te worden. Met dit merk wordt de eindconsument het juiste alternatief geboden.

TPMS (Tire Pressure Monitoring System) of ook wel Ventielsensoren genoemd, gaan steeds vaker voorkomen in nieuwe auto's. Wettelijk is namelijk vastgelegd dat elke auto na November 2014 voorzien moet zijn van zo'n dergelijk systeem. Zo'n systeem controleert de bandenspanning en geeft een melding zodra de bandenspanning gezakt is. Dit systeem geeft vervolgens een melding aan de bestuurder dat er iets mis is met de bandenspanning. Bij systemen die werken met ventielsensoren kan het voorkomen dat er storingen optreden.

  • Batterij leeg
  • Sensor afgebroken
  • Sensor lekkage

Wij Banden Wielen Grave kunnen diverse reparaties en werkzaamheden uitvoeren zodat dit systeem naar behoren blijft werken. Heeft u een probleem met een ventielsensor neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen doorspreken. Tevens Kopieren van sensors in mogelijk bevoorbeeld voor uw Winterset. Dit alles met behulp van onze geavanceerde TPMS-Tool

Velgen:

Op zoek naar een nieuwe of extra set velgen? Voor zowel stalen als lichtmetalen velgen kun je bij ons terecht. Je velgen hebben grote invloed op de uitstraling van je auto.
Daarom geven wij je graag advies welke velgen het beste bij jou en jouw auto passen.

Zie onse Velgenshop