Airco Service

Redenen voor een airco controle:
Wij kunnen uw auto airco repareren, uw auto-airco vullen, bijvullen of uw auto airconditioning installatie jaarlijks preventief controleren en onderhoud geven.
Veel garage bedrijven geven onderhoud aan uw auto maar hierbij wordt vaak de airco installatie van uw auto niet onderhouden of na gekeken daarom is het dan ook van belang hier een airco specialist naar te laten kijken.
Door jaarlijks uw auto airco door ons na te laten kijken kunnen wij ervoor zorgen dat u niet voor hoge verassende kosten komt te staan! Wij bekijken de hoeveelheid koudemiddel en olie die in het systeem aanwezig is om te voorkomen dat u airco compressor aan grote slijtage blootgesteld wordt, en uw elk jaargetijd van een goed werkende airco installatie kan genieten.
Een airco installatie verliest jaarlijks tussen de 8 a 10% van zijn vulling door afdichtingen en de kering van uw airco pomp.
Bij een goed werkende airco installatie kunt u ook snel u beslagen ramen laten ontwasemen dus ook zeer handig in de niet warme periode’s van het jaar.
Door ook in de winter uw airco te gebruiken verlengt u aanzienlijk de levensduur! Gebruik uw airco het gehele jaar door daarmee voorkomt u nare vieze luchtjes in uw auto!

Voor meer info. Bel gerust na: 0486-473070

Tarieven

Airco Check: GRATIS
Airco Service 134a: €99*
Airco Service 1234yf: €149*
*Vraag na de voorwaarden.

Deze prijzen zijn inclusief BTW